2012-02-13 09:11:33• hírek • szatmar.ro

Kutya-gazdi hasonmásverseny

A Szatmár.ro legújabb versenyén kutya-gazdi hasonmásokat kerestünk, a legjobb párost pedig hírportálunk olvasói fogják szavazással kiválasztani. Ez esetben nem csak a külső hasonlóság számít, ha valaki természetben, lelkiekben hasonlít házikedvencére, az is bátran beküldhette a versenybe nevezett közös képet.

Most bemutatjuk az utolsó jelentkezőket olvasóinknak, mivel a nevezés lezárult, hamarosan indul a szavazás.

Kugler Dóra

Kugler Dóra és kutyája, Benji

"A legszebb ajándék az életemben Benji. Minden családtagunk, barátaink és ismerőseink szerint külsőleg egyáltalán nem hasonlítunk, de belsőleg annál jobban. Például abban, hogy mind a ketten ha kitűzünk magunk elé egy célt, el is érjük, mind a ketten szeretünk játszani, lustálkodni és a hóban játszani."

Mondics Ferencz és kutyája, Lessy

Mondics Ferencz és kutyája, Lessy

Lessy 4 hónapos husky kutyus. Karácsony előtt, amikor ajándékba kaptam, rögtön a család középpontjába került. Olyan szintű törődést kapott, akár egy kisgyerek. Bár a külső hasonlóság nem annyira tapasztalható, a belső annál inkább. A család kedvence nagyon izgága, mozgékony, szeret a középpontban lenni, akárcsak én. Mindketten kiharcoljuk akaratunkat, ki így, ki úgy. Lessy és én könnyen barátkozó típusúak vagyunk, nyitottak az ismerkedésre, hiszen mindkettőnknek szüksége van az odafigyelésre, törődésre.

Emese és Lilu

Szilágyi Emese és Lilu

Liluval csak annyiban hasonlítunk egymásra, hogy egyikünk sem szereti a kutyakaját és egyikünk sem hallgat a gazdira, viszont szeretünk ugatni feleslegesen.

Lola és Máté

“A képen a Lola névre hallgató 3 hónapos border collie kölyök és 4 éves kisfiam, Máté látható. Az aranyos külsejű, bohókás édes kis szőrpamacs hamar belopta magát a kis gazdija szívébe. A két fáradhatatlan, élénk, érdeklődő kölyök hatalmas mozgásigényét, sok sok játszással és hancúrozással elégíti ki.” -  osztotta meg velünk Békési Emese.

Nyíri Patrícia és Rexi kutyusa

"Rexyvel abban hasonlítunk egymásra, hogy szeretünk sétálni, huncutkodni, hízelegni és cukin nézni. A mindennapi gincsolás és játék sem maradhat el, mindig szánunk időt egymásra."

Vári Gabriella Adél és kutyája, Sissi

"Mi inkább lelkiekben hasonlítunk, szeretetre vágyunk, szeretünk napozni, sétalni, játszani, egyformán álmosak és sértődékenyek vagyunk"

Papp Tibor és kutyája, Cleo

"A mi kis kedvencünk Cleo. Mi frizurában hasonlítunk, és abban, hogy nagyon szeretjuk a páromat, ezen kívül pedig szeretünk játszani."

Vári Adél

Vári Adél Erzsébet és kutyája, Fifi

Az én kis kedvencem neve Fifi, akiről kölyök korától kezdve én gondoskodok és családtagnak számít. A kép önmagáért beszél. Hasonlítunk, mert mindketten szeretünk enni, ami látszik is, szeretünk együtt utazni, főzni és megenni az asztalon hagyott édességeket, legfőképp a mogyoró a kedvencünk. Nagyon jó társ az életben.

"Bartók Adél és Romika, együtt erősek és bátrak"

Vas Szilvia és kutyája, Buksi

"Buksi egy 1 éves keverék kutya. Nagyon okos kutya. Már megtanulta az Ül!, Fekszik!, Gyere ide! és Pacsi! meg Engedd! parancsszavakat. Ő a család kedvence. Nagyon sokat szoktunk vele játszani. Ugatni is nagyon szeret, és a rágcsálás a mindene. Közös bennünk a szeretet, barátság, kitartás és a játék."

Deák Patrícia és kutyája, Maci

"Deák Patrícia vagyok, Szatmárnemetiből. A kutyám neve Maci, Ő egy Közép-Ázsiai Juhász, 1 éves. Nagyon aranyos és játékos, mindig jókedvű, mindenkit barátnak tekint. Amiben hasonlítunk, hogy Maci kutyám nagyon imádja a telet, akárcsak én. Maci nagyon szeret enni, képes az ablakon bekopogni, ha éhes. Nagyon-nagyon szeretjük egymást !!!!"

 

Laczkó Tekla és Prézli

Laczkó Tekla és kutyája, Tüsöksori-Ugrasztó Cenk, "behívó neve" Prézli

"Én és a Prézli
A Prézli és én,
Az alagút végén Ő nekem a fény.
Bármire képes ez a kicsi hős,
Én is bátor vagyok mától,
Vele vagyok én is hős."

 

Értékes nyeremények várnak a gazdikra és az ebekre is!

Az első három helyezett gazdi egy-egy kétszemélyes wellness-hétvégét nyer a négycsillagos Csigakert Családi Wellness Hotel Gyulának a felajánlásával, a kedvencek pedig egy átfogó egészség-csomagot nyernek Dr. Sabados Florin felajánlásával. Az ajándék tartalmaz egy teljes kivizsgálást, külső-belső féregtelenítést, és egy kötelező oltást is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: